PeGe Verhuur | Over ons
318
page-template-default,page,page-id-318,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Over ons

Service

Wij staan bekend om onze goede service. Dit betekent dat wij zorgen voor de opbouw en het afbreken, u heeft hier geen omkijken naar. Daarbij staan wij altijd voor u klaar! Tijdens uw feest zijn we niet altijd aanwezig, maar indien nodig wel altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Perfectie staat bij ons centraal, wij streven ernaar om uw feest zo volmaakt mogelijk te maken en naar uw wensen in te vullen.

Waarom ons

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw complete feest en/of evenement. Wij regelen uw totaal pakket, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Uiteraard hebben wij een vast aanspreekpunt en ziet u altijd dezelfde gezichten.

U bent daarnaast bij ons ook aan het juiste adres voor losse verhuur, wilt u enkel een aantal en/of specifieke producten huren is dit uiteraard ook mogelijk.

Wie zijn wij

PeGe Verhuur is een jong bedrijf dat door twee vrienden is opgericht vanuit een ‘uit de hand gelopen’ hobby. Sinds 2011 bestaan wij in de vorm van een V.O.F. (KVK nr: 53375424). Wij beleven veel plezier aan ons werk  en zien het als een uitdaging om van ieder feest een top feest te maken!